Brugernes vurdering

Samadhi Spa

Samadhi Spa

Rådhusstræde 1
1466 København K
33 91 10 90

Samadhi Spa – lugn för kropp och själ

Ordet Samadhi kommer från Sanskrit och används ofta inom Hinduism och Buddhism för att beskriva en känsla av total lugn och av att känna sig hel och i ett med sig själv och sina omgivningar. Detta är vad Samadhi Spa vill att du ska uppleva när du hälsar på hos dem. En känsla av helhet och lugn för både kropp och själ.

Målet för stället var från början att skapa en liten härlig oas full av magi och kärlek, et ställe där man får en fantastisk känsla av lugn och glädje direkt när man kliver in genom dörren. Stämningen är varm och avslappnad och de fina rummen i den gamla klassiska byggnaden i hjärtat av Köpenhamn är inredda med noggrant utvalda detaljer från asien och är ett harmoniskt och vackert möte mellan norden och östen.

Samadhi erbjuder ett varierat utbud av behandlinger, det är bara att välja bland alla olika ansiktsbehandlingar, olika massager och healingmassager. Det finns ansiktsbehandlingar för både män och kvinnor, detoxbehandlingar och massor av trevliga parbehandlingar. Det finns en massa lyxiga behandlingspaket att välja på och det finns också ofta mycket prisvärda erbjudanden.

På Samadhi har man möjlighet att få massage tillsammans med sin partner eller en eller flera kompisar – massagerummen har minst två massagebäddar per rum men självklart går det att få massage själv också. Det finns dessutom en massagebädd för gravida med plats för magen.

I Samadhis infraröda bastu kan du också låta kroppen njuta av en stunds avslappning för att boosta detoxmekanismerna, öka blodgenomströmningen i kroppen och omedelbart känna hur musklerna slappnar av och smärta och spänningar försvinner – perfekt att göra i samband med en utav spats andra behandlingar.

Spamöjligheter finns det också på Samadhi. Njut av deras lyxiga jacuzzis med din partner eller en kompis och ta ett glas champagne och en smoothie och mumsa på en frukttallrik med chokladfondy.

I många av Samadhis behandlingar ingår deras signatur kroppspeelingar, som doftar underbart och ger en effektiv men skonsam peeling av huden. Och när du väl har avslutat din behandling och ska bege dig ut i den riktiga världen igen kan du köpa med dig en utav peelingarna och ta hem lite spakänsla, så kan du hålla huden sammetslen och sanserna pigga därhemma också.

Öppettider:

Måndag – Lördag: 10:00 – 20:00
Söndag: 12:00 – 18:00

Anmeld Samadhi Spa

Find vej til Samadhi Spa

Unable to parse entered address. API response code: REQUEST_DENIED